.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hajós coaching programok

Caching a Balatonon

Vitorlás yachtjaink tökéletes helyszínt jelentenek egy coaching idejére is. Azáltal, hogy a coach nem a megszokott irodai környezetben bonyolítja le a találkozót, egyre több visszajelzés szerint jobban és gyorsabban lehet haladni a kitűzött célok felé.

Motiválatlan vagy? Nap-nap után erőtlennek, fásultnak, kedvetlennek érzed magad?
Nehéz kikelned az ágyból?
Középszerű munkát végzel?
Könnyen feladod a dolgokat, ha nehézségekkel találod magad szembe?
Sikeresebb és hatékonyabb szeretnél lenni?

Ilyenkor lehet, hogy szükség van egy olyan személyre, aki észreveszi benned, hogy mit tudsz és mit érsz. Változást, önismereti folyamatokat tesz lehetővé. Minden ember másfajta bánásmódot igényel.

Egy életvezetési tanácsadó segíthet céljaid megfogalmazásában. Bátorítást kaphatsz arra, hogy valóban elérd őket.

Az életvezetési tanácsadó, nem  tanácsokat ad és nem mondja meg, hogy mit tegyél, abban segít, hogy megfogalmazd gondolataidat, céljaidat. Majd felépítsd a lépéseket és teljesítsd őket. Idővel megtudod, hogy a motivációid mindvégig benned volt – csak szükséged volt valakire, akivel feltárhatod őket, és segít neked összerakni.

Ez a személy, lehet már meglévő coachod, de semmi probléma, ha még nincs, a mi életvezetési tanácsadónk 1-3 alkalom után felismeri, hogy milyen személy vagy és milyen dolgok motiválnának legvalószínűbben. Mi az, ami megfog és érdekel téged. Mi számodra az ösztönző. A legnagyobb előnye az életvezetési coachnak, hogy személyre szabott utat kapsz az egyéni igényeidhez, és amelyet az önsegítő könyvek egyszerűen nem tudnak kínálni. Kezd a legapróbb lépésekkel, és hamarosan észrevehető lesz a változás! Keress minket bátran, és egyeztetünk egy időpontot.

Balaton mellett Budapesten – országosan is vállalunk tréningeket. Szakembereink segítségével hatékonyan tudunk erősíteni és problémákat megoldani team és szervezeti szinten. Céges coaching több szinten!

Ha felkeltette valamelyik programunk az érdeklődést, vagy bármi kérdésed van, keresd rendezvényszervező kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés