gomb hivjon bennunket

Indoor – beltéri csapatépítések és programok

Vitorlás csapatépítéseink és a hajókon menet közben végzett feladatok igazi egyedi élményt jelentenek a résztvevők számára. De sajnos vannak olyan helyzetek, amikor az időjárás nem alkalmas arra, hogy a Balaton közepén kovácsoljuk össze a csapatot, viszont mi erre is találunk megoldást.

Indoor csapatépítéseink és rendezvényeink szolgálhatnak “B” tervként az eredetileg a hajókon tartandó eseményeknek, de szezonon kívüli hidegebb időszakban már az “A” terv is lehet egy beltéri teambuilding.

Balatoni és budapesti szállás partnereinken keresztül alkalmas helyszíneket tudnak biztosítani néhány fős minitréningtől kezdve egy több száz fős vállalati rendezvényig, de képzett trénereinkkel és rendezvényszervező kollégáinkkal az ország egész területén vállaljuk tréningek, teambuildingek, konferenciák és vállalati rendezvények komplett megszervezését és lebonyolítását.

Indoor csapatépítéseink – tréningeink dolgozók, közép és felső vezetők számára segítik a problémák feltérképezését ls megoldását.

A beltéri csapatépítő feladatokat igény szerint állítjuk össze, a minden korosztály számára egyaránt szórakoztató kvízek, illetve az ügyességet és némi bátorságot igénylő összetettebb feladatok mind opcionálisan választható elemek. A feladatok ismertetéséért és további részletekért keressék rendezvényszervő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken!

Jegyértékesítés - Fő iroda:
8600 Siófok, Fő utca 45.
Tel.: +36-30/5424-537

ÉRDEKLŐDÉS

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Captcha
Invalid Input

Menetrendi járataink – Vizi taxi - egyéni utasainknak:
 
Gyerek programok, sétahajózás, motorcsónakos adrenalin száguldás és Talizmán City (kisvonat):

Telefon: +36 30 5424 537
E-mail: info@tflotta.com

Kishajós bérlések:
 
Hajóink különböző kikötőkből indulnak, tájékozódjon a megfelelő helyszínről!:

Telefon: +36 30 5424 208
E-mail: hajoberles@tflotta.com

Rendezvényszervezés hajóinkon:
 
Vitorlás csapatépítések, céges rendezvények és magánrendezvények:

Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: rendezveny@tflotta.com