.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kalóz gyermekprogram

Miről szól a kalóz gyerekprogram

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei évtől kezdve gyermekeik személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak. A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal.  A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani,karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.

Mikor kezdődik

A kalóz gyermek program főszezonban 9:15-kor indul először, majd fél óránként.  Elő-utószezonban 11-kor indul a hajó, részletekről a menetrendünkből tájékozódhatsz.

 

Milyen korú gyermekeknek szól a program

3-14 éves gyerekeknek találtuk ki ezt a hajós programot, de bátran kijelenthetjük, hogy a felnőttek sem fognak unatkozni. Amennyiben nem köt le teljesen a műsor, ameddig a gyerekek szórakoznak, te csodálhatod a Balatont, fényképezhetsz, fogyaszthatsz a hajón lévő büfénkben, ahol sörök, frissítő fröccsök vagy kézműves limonádék kínálatából választhatsz.

A menetrend

Felmentek a fedélzetre, mindenki keres magának a hajó szimpatikus részén ülőhelyet, a kapitány parancszavára a matróz elköti a hajót. A kalóz felszalad a függőlétrára és lelkesítő szózatával harcba hívja a leendő újoncokat, akik később felsorakoznak a főárbóc árnyékában és máris előkerül a kincsesláda, tele kalapokkal, kardokkal, köpönyegekkel és a kislányoknak sellőruhával. 

Mikor minden gyermek megkapta az őt illető kis jelmezét, akkor indulhat a móka. Kalóz esküt tesznek, megtanulják a kardozás fortélyait, kiszabadítják a sellőket David Jones börtönéből vagy felkutatják a kincses sziget titkait. Mikor a hajó már a kikötő felé veszi az irányt a megfáradt, de már összeszokott legénység dörgő hangon énekli a kalózindulót és megfélemlíti a kikötőben sétálókat. Egy óra elteltével a kalózos élményéhajózás véget ér, de a kikötőben a még tovább tallózhatjátok a T Flotta színes kínálatát, legyen szó egy városnéző vonatozásról vagy egy hajmeresztő adrenalin hajós túráról.

 

Rendezés:

Keresés