gomb hivjon bennunket

Vizitaxi - Motorcsónak bérlés a Balatonon

2 darab 320 lóerős motorcsónakunk a Balaton leggyorsabb közlekedési eszközei. A Balaton egész területén megrendelhető vízi taxi szolgáltatásunk, Siófokon pedig 20 perces adrenalin túrákat kínálunk a sebesség szerelmeseinek a Hajóállomás 8-as állásáról. Mindkét speed boatunk privát bérlésére is van lehetőség, melynek vezetéséhez szakképzett kapitányt is biztosítunk.

A 320 lóerős beépített dízel motor garantálja a 13 utas számára a pontos érkezést, miközben 80 km/órával száguldva igazi élménynek számít az utazás is.
Motorcsónak bérlés és vízi taxi szolgáltatások a Balatonon csoportok részére. A Balatoni kikötők között garantáltan nálunk a legrövidebb a menetidő a vízi taxival:
Siófok – Balatonfüred között motorcsónakkal: 13 perc
Siófok-Tihany között motorcsónakkal: 15 perc
Siófok-Badacsony között motorcsónakkal: 65 perc

A vízi taxi szolgáltatás díja hajó óradíjából (amit a pontos menetidőre van arányosítva) és az esetleges kiállási és/vagy siófokra való visszaérkezés költségéből tevődik össze.

A speed boat bérleti díja tartalmazza a kikötő díjat, az üzemanyagot és a személyzetet is. Rövidebb bérlés esetén nem számoljuk fel a teljes díjat, arányosan kevesebbet negyed órákra lebontva.
 
A vízi taxi bérleti díj a motorcsónakos száguldásra vonatkozik, a várakozási időkre külön ajánlatot adunk minden hajóbérlésnél.
A motorcsónak üzemszerű működésénél negyed órás alapú az elszámolás, a várakozás órás.
 
Hajóflottánk motorcsónakjai igazi száguldást tartogatnak a hajókirándulások résztvevői számára a Balatonon teljes területén. Legyen szó vízi taxi bérlésről Siófok és Balatonfüred között vagy 20 perces adrenalin száguldásról a siófoki strandok előtt, egyedi élményt jelent. Nem rendelkeztek úti céllal, de az északi parton (Balatonfüred, Tihany, Alsóörs, Badacsony) is szívesen kipróbálnátok a száguldozást egy 20-30 perces adrenalin túra kereti között? Természetesen az is megoldható, motorcsónakjaink 15 perc alatt tesznek meg egy Siófok-Balatonfüred távolságot. Szedjetek össze 10-12 embert, és egy vacsora árán örök élményben lehet részetek.
 
A balatoni vízi taxi bérléssel kapcsolatban kérj árajánlatot elérhetőségeinken! A siófoki vízi motorcsónakos száguldásokra pedig a jegyirodánkban, a strandokon és Siófoki Hajóállomáson lehet jelentkezni standjainknál.

69.000Ft / óra

Üzemanyaggal és személyzettel. Várakozási időkre alapdíjat számolunk csak fel.

Rendezvényre és csapatépítésre egyedi árajánlatot adunk! Kiemelt napokon 20% os felárat számolunk. Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Jegyértékesítés - Fő iroda:
8600 Siófok, Fő utca 45.
Tel.: +36-30/5424-537

ÉRDEKLŐDÉS

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Captcha
Invalid Input

Menetrendi járataink – Vizi taxi - egyéni utasainknak:
 
Gyerek programok, sétahajózás, motorcsónakos adrenalin száguldás és Talizmán City (kisvonat):

Telefon: +36 30 5424 537
E-mail: info@tflotta.com

Kishajós bérlések:
 
Hajóink különböző kikötőkből indulnak, tájékozódjon a megfelelő helyszínről!:

Telefon: +36 30 5424 208
E-mail: hajoberles@tflotta.com

Rendezvényszervezés hajóinkon:
 
Vitorlás csapatépítések, céges rendezvények és magánrendezvények:

Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: rendezveny@tflotta.com