gomb hivjon bennunket

LEGÉNYBÚCSÚ A BALATONON

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó nagy bulit a nagy nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel, igazi balatoni party hangulattal.

ESKÜVŐ A BALATON KÖZEPÉN

Professzionálisan és egyéni kívánságokat figyelembe véve szervezzük meg a NAGY napot, és gondoskodunk arról, hogy minden esemény egy felejthetetlen élménnyé váljon. Esküvő a Balaton közepén, menyegző Siófokon. Csomagunk magába foglalja a hajós esküvői szertartást és a szállást ünnepi vacsorával Siófokon. 

LEÁNYBÚCSÚ A BALATONON

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó bulit a nagy Nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel, igazi balatoni party hangulattal.

LEÁNYKÉRÉS

Tökéletes helyszínt keresel, ahol romantikus környezetben teheted felejthetetlenné a lánykérést? Egyedi,felejthetetlen élményt kínálunk Önnek a Balatonon!

SZÜLETÉSNAP - GYEREKZSÚR

Hajóink ideális helyszínt jelentenek születésnapok, gyerekzsúrok tartására is. Az egészen kicsiktől az idősebb korosztály számára is felejthetetlen élményt jelent az ünneplésük egy vitorlás yacht fedélzetén. A fiatalabbak zsúrjára ajánljuk animátorainkat is, akik képzett színészként, bárkinek a bőrébe bele tudnak bújni.

VITORLÁS KIRÁNDULÁS

Családi rendezvényekre kínálunk helyszíneket a zavartalan kikapcsolódáshoz Siófok indulással, de a magánrendezvényeink általában a Balaton közepén zajlanak. Sokszor gondot okoz megtalálni a megfelelő helyszínt az olyan családi rendezvényekre, mint a szülinapi buli, eljegyzési parti, vagy éppen egy kerek évforduló.

VITORLÁS BÉRLÉS KAPITÁNNYAL

Az indulás minden esetben valamelyik siófoki vitorlás kikötőből történik, az esetek döntő többségében a Stefánia vitorlás kikötőből, ami a Vitorlás utca végén található  ...

ÉTEL - ITAL KÍNÁLAT - CATERING

Rendezvényhajóink fedélzetén, különleges ínyencségeket kínálunk vendégeinknek. Legyen szó grillezett rákról, vagy a Nűbel sajtmanufaktúra ínyencségeiről. Italcsomagjaink, Balaton felvidéki boraink, derítik jó kedvre a társaságot.

Jegyértékesítés - Fő iroda:
8600 Siófok, Fő utca 45.
Tel.: +36-30/5424-537

ÉRDEKLŐDÉS

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Captcha
Invalid Input

SIÓFOKI HAJÓMENETREND

A kedves Utasaink ezen a menüponton keresztül tájékozódhatnak a Talizmán kalóz hajó és a speed boat-os adrenalin túrák indulási időpontja felől. A fő szezonban már két hajóval, a Talizmán II és a Talizmán III -mal indítjuk kalóz gyerekprogramjainkat - 30 percenként indulnak hajóink. A rendezvényeink és csapatépítéseink miatt is érdemes tájékozódni és az online foglalási rendszerben helyet foglalni! A siófoki kisvonatot, a Talizmán City-t a hajójeggyel rendelkezők kedvezményesen, akár ingyenesen is igénybe tudják venni. Erről a Siófok Kisvonat menüpontban tud tájékozódni. tovább...


Menetrendi járataink – Vizi taxi - egyéni utasainknak:
 
Gyerek programok, sétahajózás, motorcsónakos adrenalin száguldás és Talizmán City (kisvonat):

Telefon: +36 30 5424 537
E-mail: info@tflotta.com

Kishajós bérlések:
 
Hajóink különböző kikötőkből indulnak, tájékozódjon a megfelelő helyszínről!:

Telefon: +36 30 5424 208
E-mail: hajoberles@tflotta.com

Rendezvényszervezés hajóinkon:
 
Vitorlás csapatépítések, céges rendezvények és magánrendezvények:

Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: rendezveny@tflotta.com