.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Esküvő a Balaton közepén

Professzionálisan és egyéni kívánságokat figyelembe véve szervezzük meg a NAGY napot, és gondoskodunk arról, hogy minden esemény egy felejthetetlen élménnyé váljon.

Esküvő a Balaton közepén, menyegző Siófokon. Csomagunk magába foglalja a hajós esküvői szertartást és a szállást ünnepi vacsorával Siófokon. 

–         Menyegző a Balaton közepén

–         Lakodalom egy wellness hotelban

–         Négyfogásos vacsora

–         Éjfélkor töltött káposzta

–         Szállás

–         Büfé reggeli

–         Wellness szolgáltatások (nem garantált)

A Balatoni esküvő alkalmával az egész ünnepséget megszervezzük önöknek a hajóinkon, az egyedi igényeket és az Önök kívánságait figyelembe véve. Mint esküvőszervező, célunk álom esküvőjének megszervezésén túl a minőségi kivitelezés és folyamatos segítségnyújtás tartson bármelyik fázisban.

Esküvő Balatonon

A vitorlás hajón történő házasságkötés bármelyik Balaton parti önkormányzat anyakönyvezetőjével történhet, Siófok, Balatonfüred, Kenese – mindegyik könnyedén elérhető a hajóink és motorcsónakjaink bevonásával. Vagy akár személyesen kalózkapitányunk is lebonyolíthatja a ceremóniát, ÖN megálmodja, mi megvalósítjuk.

Esküvőszervezés Siófokon, a Balatonon a T Flottával – Elérhető árakon luxus esküvő.

Sztárok és filmcsillagok világát követve Önök lehetnek a főszereplői az Álomesküvőnek. Családja és barátai előtt kötheti össze életedet párjával, a magyar tengeren.

Két hajóval két lélek indul útnak a Balatonon, a hajók kürtszó mellett násztáncot járnak, majd miként a hajók összekapcsolódnak a tó vízen úgy forr egybe a két élet. Az esküvői szertartás, a házasságkötés után egy régi hajós szokás szerint ágyú jelzi a világnak, hogy egybekeltek. A díszegyenruhás legénység tiszteleg, a feledhetetlen esemény után már mint férj és feleség térnek vissza a partra.

A hajós esküvő után a vízparti esküvő – lakodalom következik, a Wellness Hotelben – Siófokon, ahol átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak az ifjú pár és a násznép. A közvetlenül a Balaton parti rendezvényteremben profi vendéglátók gondoskodnak arról, hogy valóban feledhetetlen legyen a lakodalom. A különleges eseményt egy profi fotós kíséri végig igény szerint és örökíti meg a legszebb pillanatokat. A szervezők minden más programot megszerveznek, legyen szó a hajók feldíszítéséről vagy a zenekarról.

Önnek csak a nászútról kell gondolkodnia.

2020 évre szóló ajánlatunk: Az 1 fő részére hajós álom esküvő a Balatonon (10 fős vitorlástól akár 600 fős hajóig): 49.000 Ft/fő az eredeti ára, most kedvezményes a visszavonásig:29.900 Ft/fő.

Rendezés:
Raktáron
49.900 Ft 29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)

Keresés