.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyermekzsúr

Hajóink ideális helyszínt jelentenek születésnapok, gyerekzsúrok tartására is. Az egészen kicsiktől az idősebb korosztály számára is felejthetetlen élményt jelent az ünneplésük egy vitorlás yacht fedélzetén. A fiatalabbak zsúrjára ajánljuk animátorainkat is, akik képzett színészként, bárkinek a bőrébe bele tudnak bújni. Kedvenc mesehős vagy híresség, semmi nem jelent problémát, de Jack kapitány maga is elérhetővé tudja tenni magát a jeles alkalomra, hogy kalózhajóján vendégül lássa az ifjú kalóz növendékeket, hogy kiképezze a legfrissebb kalóznemzedéket. A hajónak a díszítését is vállaljuk igény esetén, lufik, molinók, konfetti, minden amire szükség lehet egy emlékezetes szülinapi bulihoz Balatonon.

Az idősebbeknek is kitűnő választást jelentenek vitorlás yachtjaink a születésnapi party megtartására. Napközben egy exkluzív fürdős túra a családdal és a barátokkal, egy finom grill étkezés a Balaton közepén egy ünnepi tortával, este pedig kezdődhet a buli a fény és hangtechnikával felszerelt yachtok fedélzetén. Vendégeiknek ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat is adunk ajándékba Siófok legmenőbb szórakozóhelyeire.

A Gyerekzsúr program az 1 órás bérléstől az egész napos bérlésig kivitelezhető, a lehetőségeknek csak a képzeletük szabhat határt, de a lényeg, hogy együtt ünnepel az egész család akár Siófokon akár Balatonfüreden van a szállás.

Catering szolgáltatásainkat bátran ajánljuk: alkoholos és mentes italcsomagok, a helyszínen frissen készült grill étkezés, snackek, szendvicstálak, édes és sós sütemények, valamint hideg gyümölcstálak egyaránt választható kiegészítések, de akár a vendégek maguk is hozhatják a kívánt ételeket és italokat.

Gyerekzsúrok szervezését és lebonyolítását nem csak a hajóinkon vállaljuk, képzett animátoraink megbeszélés szerint az ország egész területén felejthetetlen műsort prezentálnak.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel keressen minket bátran!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés