gomb hivjon bennunket

Legénybúcsú a Balaton közepén

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó nagy bulit a nagy nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel,  igazi balatoni party hangulattal. Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak, vagy éppen zavarnak-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak.

A vendégek igényei szerint, a szimpla hajó bérbeadástól, a legapróbb részletig is megszervezzük az egész bulit, és akár az este további részét is. A legjobb siófoki szórakozóhelyekre és bulikba adunk ingyenes belépőket és kedvezményekre jogosító karszalagokat. (Ezekkel a belépőkkel akkor is számolhattok, ha csak hajóztok velünk és az este további részét magatokra bízzátok.)

Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást. Az Uraknak jéghideg sörök korlátlan mennyiségben, ugrálás a yacht tetejéről, közben pedig dübörög a zene a Balaton közepén. Kell ennél exkluzívabb élmény?  Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz. “Ami a hajón történik a hajón is marad” Mire vársz? Hajóra fel!!

Jegyértékesítés - Fő iroda:
8600 Siófok, Fő utca 45.
Tel.: +36-30/5424-537

ÉRDEKLŐDÉS

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Captcha
Invalid Input

Menetrendi járataink – Vizi taxi - egyéni utasainknak:
 
Gyerek programok, sétahajózás, motorcsónakos adrenalin száguldás és Talizmán City (kisvonat):

Telefon: +36 30 5424 537
E-mail: info@tflotta.com

Kishajós bérlések:
 
Hajóink különböző kikötőkből indulnak, tájékozódjon a megfelelő helyszínről!:

Telefon: +36 30 5424 208
E-mail: hajoberles@tflotta.com

Rendezvényszervezés hajóinkon:
 
Vitorlás csapatépítések, céges rendezvények és magánrendezvények:

Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: rendezveny@tflotta.com