gomb hivjon bennunket

Vitorlás kirándulás - Osztálykirándulás a Balatonon, Siófokon

Az országos közoktatási szervezettel kötött megállapodás alapján kedvezményt és egyedi ajánlatokat biztosítunk osztálykirándulás és tanulmányi kirándulás kertén belül hozzánk érkező diák csoportok számára. A kirándulás alkalmával lehetőség nyílik a strandolás és a balatoni élményeken felül egész napos hajókirándulásra, mely kapcsán a magyar tenger főbb nevezetességeit tekinthetik meg a résztvevők. Az egynapos hajós kirándulás során érintjük Balatonfüredet ahol különböző múzeumok és nevezetességek megtekintésére nyújtunk lehetőséget. A következő és igen népszerű állomás Tihany. A hajózás során semmi nincs kőbe vésve egyedi igényeknek megfelelően a programok szabadon választhatók, alakíthatók: Siófokon, Zamárdiban, Tihanyban és Balatonfüreden, illetve bármelyik kikötővel rendelkező városban a Balaton keleti medencéjében. Olcsó szállást biztosítunk az iskolai kirándulás résztvevői számára.

Egyedi csomagajánlatunkkal egy 3 napos osztálykiránduláson vehetnek részt. Lássuk mit tartogat a kedvezményes csomag ajánlat.

Kedvezményes csomagunk iskolai osztálykirándulásokra tartalmazza:

  • 2 éjszaka a festői környezetben elhelyezkedő művész üdülőben
  • félpanziós ellátás
  • este szalonna sütés  , privát diszkó a szállás helyszínén
  • 1 napos hajókirándulás a Balatonon
  • Fürdés a gyönyörű kék vízben a magyar tenger közepén
  • Animáció a hajóúton , különböző szellemi és interaktív feladatok
  • grill étkezés a hajózás során
  • kedvezményes belépők és teljes körű ügyintézés

Költse a busz bérlés és a transzferek árait programokra  , hiszen jelentős összeget spórol meg osztályának. Válasszon hajózást – balatonfüredi programokkal.

A csomagot igénybe vevő osztályok között adrenalin túrát sorsolunk ki , melyet 320 lóerős motorcsónakjainkkal nyújtunk. Ez az élmény feledhetetlen a diák csoportok számára korosztálytól függetlenül.

Ajánlatunkban a kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várjuk, a programok összeállítása is korosztálynak megfelelően történik. A kísérő tanár részére a szállás ingyenes

Amennyiben nincs lehetőségük 3 napos osztálykirándulásra, úgy hajókirándulások és egynapos komplett osztálykirándulások megszervezését is vállaljuk. Valamint lehetőséget nyújtunk a menetrend szerinti járatainkra való felszállásra kedvezményes áron.

Osztálykirándulások Balatonon csomagjaink a rövid hajókirándulástól a több napos iskolai kirándulásokig ajánljuk szállással együtt is Siófokon és Zamárdiban.

Kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeinken, hiszen azért vagyunk, hogy felejthetetlen élményben részesüljenek a magyar tenger partján.

Jegyértékesítés - Fő iroda:
8600 Siófok, Fő utca 45.
Tel.: +36-30/5424-537

ÉRDEKLŐDÉS

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Captcha
Invalid Input

Menetrendi járataink – Vizi taxi - egyéni utasainknak:
 
Gyerek programok, sétahajózás, motorcsónakos adrenalin száguldás és Talizmán City (kisvonat):

Telefon: +36 30 5424 537
E-mail: info@tflotta.com

Kishajós bérlések:
 
Hajóink különböző kikötőkből indulnak, tájékozódjon a megfelelő helyszínről!:

Telefon: +36 30 5424 208
E-mail: hajoberles@tflotta.com

Rendezvényszervezés hajóinkon:
 
Vitorlás csapatépítések, céges rendezvények és magánrendezvények:

Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: rendezveny@tflotta.com